Nieuws

Podcast: 'Raapzaad'

Podcast: 'Raapzaad'

Goede vriend Jacob de Vries is gepensioneerd kruidenier en van oorsprong bioloog. Voor zijn podcast, Raapzaad, heeft hij mij geïnterviewd. Ik vind het een grote eer om tussen de Kleinstesoepfabriek en de andere grote namen die nog komen, te staan. Het is mijn koffiereis tot aan KOSU. Je kan mijn podcast en die van anderen vinden op https://bio-in-grun.nl/ Of je luistert hem hieronder.


Reading next

Koffie voor KOSU
KOFFIE VAN DE MAAND DECEMBER

1 comment

Annelise Scholl

Hoi Suzanne,

Mijn naam is Annelise en verbind specialty coffee branders rechtstreeks met onze partnerproducenten in Costa Rica. In het kort, we werken rechtstreeks met twee hoogwaardige producenten:
1. Shefa Exclusive Coffee (regio West Valley) werkt samen met World Coffee Research en zijn pioniers in de nieuwste innovatie op het gebied van duurzaamheid in de koffie-industrie: hybride variëteiten met spannende, complexe aromatische profielen.
2. Don Alexis (regio Tarrazu) daarentegen is een expert in fermentaties en maakt zoete en fruitige koffies met zowel aerobic als anaerobic processen.
Meer informatie over ons concept en aanbod is te vinden op: www.groundscostarica.com.
Ik weet niet of dit iets voor jou is, maar naast een solide handelsprogramma bieden wij volledige transparantie en hoge kwaliteit, aspecten waar jij ook fan van bent, toch?
Klinkt dit goed? Sta je open om te proeven? Laat het ons weten en we sturen je samples op.

Groetjes,
Annelise

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.