Pink Bourbon van finca Buenos Aires
Het gesprek tijdens de lunch gaat over biologische certificering. Ik ben namelijk erg benieuwd wat zij hiervan vinden. De boerderij is niet gecertificeerd, maar de mening van Polycarpo is heel du...
De allereerste koffie van de maand, de decemberkoffie, is de Natural processed typica en bourbon van Ngula Micromill uit Congo. De koffie komt van het eiland Idjwi. De koffie heb ik ingekocht via T...
Goede vriend Jacob de Vries is gepensioneerd kruidenier en van oorsprong bioloog. Voor zijn podcast, Raapzaad, heeft hij mij geïnterviewd. Ik vind het een grote eer om tussen de Kleinstesoepfabriek...
Hoe betekenisvol ik deze twee dagen echt vind en hoeveel ik er van heb geleerd, vind ik lastig uit te drukken in een beknopt blogbericht. Alles wat ik typ doet geen recht aan de werkelijke ervaring...
We vliegen van Cusco, via Lima naar Chiclayo en rijden met een taxi van Chiclayo naar Jaén. Een taxirit van 6 uur waarin we behoorlijk wat doodsangsten moeten doorstaan. De chauffeur rijd met 100 k...
De eerste ontmoeting met Wilbert
We ontmoetten elkaar vrijdag 24 juni om twee uur in La Bondiet, een café met koffie en patisserie met een klassieke luxe Franse uitstraling. Hij staat ons al op te wachten als Johanna en ik aan kom...
Ik zit hier vandaag, op de eerste zondag in m’n eentje te ontbijten. Het zijn twee witte broodjes met boter en jam, een vers geblenderd sapje van watermeloen en café con leche. Oploskoffie? Met war...